Search Results for: ali podrimja

Rozafati

Ali Podrimja – Rozafati

Ali Podrimja ROZAFATI Secili i falëm nga diçkakush emrinkush eshtrat i la. Nga gjaku,nga zjarri,koha sa here eksplodoi. Rreth diellit tonësytë shpella i bëmë,në bjeshkë s’pushuan tupanët. Se secili i

Nuk jam i vetvetes

ALI PODRIMJA – NUK JAM I VETVETES

ALI PODRIMJA NUK JAM I VETVETES Krijuesi ka punë me magjinë dhe me të menduarit. Përkushtimi i njëmendtë e ngre atë në individualitet. Megjithatë, ekzistojnë gjëra për të cilat nuk

Streha ideale

Agron TUFA – STREHA IDEALE

Agron Tufa STREHA IDEALE Libri më i ri poetik i Besnik Camajt, një nga poetët me seriozë të letërsisë së sotme bashkëkohore me banim në Zvicër, është konceptuar në katër

Rugova meditans

KUJTIM SHALA – RUGOVA MEDITANS

KUJTIM SHALA RUGOVA MEDITANS 1. Rugova meditans Poradeci e quante Gj. Fishtën poet meditans dhe militans, për ta karakterizuar dyfish, në dy fusha: të mendimit e të veprimit. Në këtë

error: Kopjacët gjithmonë dështojnë!