Search Results for: MARTIN CAMAJ

Per poezine Mosperfillje

MARTIN CAMAJ – MOSPËRFILLJE

MARTIN CAMAJ MOSPËRFILLJE Mbas mjesnate hana derdhi rrezetprej majes së shkambit deri në lumë.Mbasi që u ngi me gjumëkëndon qokthi ndër rreze:sytë, dy pika uji, ndrisnin dhe kangapikon në luginë,

Per shkrimin Arti i Martin Camajt

ERNEST KOLIQI – ARTI I MARTIN CAMAJT

ARTI I MARTIN CAMAJT nga ERNEST KOLIQI Parathënie e botimit të parë të romanit “Djella”, (“Shêjzat”, Romë, 1958) Camaj, tashmâ, ka nji emën mirkumbues ndër shijuesa të poezís shqiptare. Me

error: Kopjacët gjithmonë dështojnë!