Per tregimin Tarti

AGRON TUFA – TARTI (TREGIM)

Diç e jashtëzakonshme do të ndodhë. E ndjeva sapo shkela në kamp. Fiqo nuk ndjen gjë dhe më vjen plasje. Ai është njeri. Leha, angulliva, iu solla rrotull këmbëve, vura putrat në gjoksin e tij, kërkova t’ia shoh sytë, tunda bishtin, por Fiqo – hiç.

error: Kopjacët gjithmonë dështojnë!