Search Results for: arshi pipa

Per poezine me titull Dimen

DIMËN – ARSHI PIPA (POEZI)

ARSHI PIPA (poezi) DIMËN Ra përdhè dhe gjethi i fundite mbarë pylli asht çveshun.Mbi pullazet e katunditbora e parë ngadalë asht ngjeshun. Rrin nji plak aty n’ kasolleE mendon kush’

Per poezine Dashuni e pergjakun

ARSHI PIPA – DASHUNÍ E PERGJAKUN

ARSHI PIPA DASHUNÍ E PERGJAKUN Në hijet e shpeshta t’ahavet viganaQi veshin kreshtat e malit të thepisunAsht një lëndinë prej barit e stolisunQi mungullon e ftofta vonë n’ato ana. Per

Kanali

ARSHI PIPA – KANALI (poezi)

ARSHI PIPA KANALI I Nga Korça bumbullon. Currila shiurrjedhin prej mushamás mbi krena e shtroje.Pështillen, struken gjindja ndër mbuloje:nji lamsh ku qelben recka e mish njeriu. Mbramje. Dikush përbrî qet

error: Kopjacët gjithmonë dështojnë!