Search Results for: ervin hatibi

Per poezine Merzia

ERVIN HATIBI – MËRZIA

Mërzia varfëron veç pjesë të trupit
Të cilat fshihen nën bust
Mërzia, piedestali që më larton
Kësaj rruge pa tradita, pa barrikada
Të pjek mërzia, mërzia, mërzia

Per poezine Permbi revolucionin

ERVIN HATIBI – PËRMBI REVOLUCIONIN

Ervin Hatibi PËRMBI REVOLUCIONIN Më mbaruan cigaret në stacion të autobuzitDuke pritur revolucionin tjetërKëtu kam mbeturGozhdë e përzhitur, e shtrembëruarNëpër shkrumbin e kishës së djegur. Si nëpër pistoleta me mulliTë

Per poezine Vetmi

ILIR BELLIU – VETMI

ILIR BELLIU VETMI Pushtojmë pa dashur njëri-tjetrin,e më pranë vetes mbesim! Si unazë më rri në gishtKy qytetth i egër. E më trisht. E pat dhe kjo aromë,Që çmeriti një

error: Kopjacët gjithmonë dështojnë!