Search Results for: hysni ndreu

Per In memoriam te Lankschit

HYSNI NDREU – IN MEMORIAM HANS-JOACHIM LANKSCH

Për herë të parë dhe të fundit e takova në Mynih, në një kafe-restorant pranë shtëpisë së tij, “Drugstore”, Feilitzschstrasse 12, München. Ky ishte një takim thjesht fizik, pasi emri i tij nuk ish i panjohur për mua. Për të kisha dëgjuar shumë herë më parë. Prej tij kisha lexuar edhe më shumë. Virtualisht patëm komunikuar disa herë.

Per shkrimin Arti si krim

KRISTAQ JORGO – ARTI si KRIM

Ky status – titulli blasfemues, në të vërtetë provokues i të cilit do t’ju befasojë – lindi në formën e dialogut me mikun e kolegun HYSNI NDREU në vijë të një trajtese të shkëlqyer të tij (“MBI PËRÇUDNIMIN E IDHUJVE”)…

error: Kopjacët gjithmonë dështojnë!