Search Results for: mitrush kuteli

Per trajtesen Poeti i madh Mitrush Kuteli

KRISTAQ JORGO – POETI I MADH MITRUSH KUTELI

Ndriçimi i kurorës së diamantë që ka fituar prej dekadash DHIMITËR PASKO – MITRUSH KUTELI si një ndër MJESHTRIT më të mëdhenj të rrëfimit shqip, ashtu dhe i të artave kurora të tjera për gjithë çka lëvroi në kritikë, përkthim, shkencë …,

Ushtria

ROMEO ÇOLLAKU – USHTRIA (poezi)

ROMEO ÇOLLAKU USHTRIA Eh të ngjante jeta sadopakme shërbimin e detyrueshëm ushtarakdo t’ia duke shtrënguar dhëmbëtduronim çdo vuajtje,drobitjen për fasulen dhepër ponçën e përditshme, artritinkërcëllitës të vetmisë dhe zgjedhën e

Nuk jam i vetvetes

ALI PODRIMJA – NUK JAM I VETVETES

ALI PODRIMJA NUK JAM I VETVETES Krijuesi ka punë me magjinë dhe me të menduarit. Përkushtimi i njëmendtë e ngre atë në individualitet. Megjithatë, ekzistojnë gjëra për të cilat nuk

error: Kopjacët gjithmonë dështojnë!